V rámci problematiky životného prostredia poskytujeme obhliadky a audity vodohospodárstva, odpadového hospodárstva, zabezpečujeme akreditovaný odber vzoriek vôd, vypracovávame havarijné plány, prevádzkové poriadky, prevádzkovú dokumentáciu, evidencie a hlásenia, zastupujeme pred úradmi a odborne vzdelávame.
Školenie na tému „Praktické prevádzkové postupy pri výkone úradných kontrol potravinárskeho tovaru zo strany orgánov štátnej a verejnej správy“ vysvetľuje účastníkom výklad postupov pri výkone úradných kontrol zo strany orgánov štátnej a verejnej správy na úseku hygieny a bezpečnosti potravín. Predstavuje kombináciu školenia a workshopu, čo umožňuje účastníkom vstupovať do problematiky praktickými otázkami.
CIEĽ ŠKOLENIA
- Absolventi tohto školenia si osvoja kroky, ako majú postupovať pri výkone úradných kontrol v potravinárskych prevádzkach bez toho, aby predstavovali stres. Účastníci majú možnosť priamo diskutovať na danú tému s lektorom, ktorý osobne pôsobil na pozícií inšpektora potravinárskeho dozoru.
- Cieľom školenia je účastníkom prakticky vysvetliť koncepciu pôsobnosti orgánov štátnej a verejnej správy, ktoré vykonávajú úradné kontroly na úseku hygieny, bezpečnosti potravín a obchodných praktík.
CIEĽOVÁ SKUPINA
- Pracovníci pôsobiaci na všetkých stupňoch skladovania, manipulácie a uvádzania potravín na trh. Školenie má praktický prínos pre vedúcich pracovníkov, výrobných pracovníkov, pracovníkov v spracovateľských závodoch, ako aj pre obslužný personál v predajniach potravín.
PROGRAM ŠKOLENIA – TÉMY
- Rozdelenie výkonnej moci štátnej a verejnej správy SR pri predaji potravinárskeho tovaru.
- Praktické príklady pre postupy pri úradných kontrolách zo strany orgánov štátnej a verejnej správy.
- Rozdelenie kompetencií jednotlivých kontrolných orgánov a interných kompetencií zamestnancov spoločnosti pri výkone úradných kontrol.
- Praktické príklady nedostatkov, ktoré sú zisťované pri skladovaní a predaji potravinárskeho tovaru.
- Sankcie riešené v blokovom konaní a v správnom konaní.
- Otázky účastníkov školenia, diskusia.
TERMÍN, MIESTO A CENA
- Školenie realizujeme na objednávku klienta. Školenie môže byť realizované v našich školiacich a prezentačných priestoroch vo Hviezdoslavove, alebo v priestoroch klienta alebo na inom mieste podľa dohody.
* V čase pandémie vykonávame naše odborné školenia dištančnou formou – online školenie, živé vysielanie s lektorom.
-
Cena je stanovená individuálne na základe rozsahu školenia, počtu zúčastnených osôb a miesta konania. Účastníci školenia obdržia osvedčenie o absolvovaní odborného školenia.