V rámci problematiky životného prostredia poskytujeme obhliadky a audity vodohospodárstva, odpadového hospodárstva, zabezpečujeme akreditovaný odber vzoriek vôd, vypracovávame havarijné plány, prevádzkové poriadky, prevádzkovú dokumentáciu, evidencie a hlásenia, zastupujeme pred úradmi a odborne vzdelávame.
Odborné vzdelávanie: semináre, kurzy a školenia – školenie v odpadovom hospodárstve, hygienické minimum, správna výrobná prax a HACCP, hluk, chemické a biologické faktory a ďalšie pomáhajú pripraviť vašich zamestnancov na konkrétne podmienky ich práce na prevádzke. Prezentujú im povinnosti aj práva, predchádzanie ohrozeniam a rizikám, voľbu a používanie osobných pracovných prostriedkov a oboznámia ich v zrozumiteľnej forme s platnými právnymi úpravami. Často sú sprevádzané aj praktickými ukážkami a rôznymi nácvikmi havarijných či iných pracovných situácií. Našim cieľom je zároveň motivovať zamestnancov k dodržiavaniu dohodnutých pravidiel a technických, výrobných postupov a prispieť k rozvoju ich samostatného a zodpovedného prístupu k práci.
Z dôvodu dodržiavania mimoriadnych hygienických opatrení pre minimalizáciu rizika prenosu pandemického ochorenia a ochranu verejného zdravia, vykonáva naša spoločnosť, až do odvolania, všetky školenia ONLINE – formou živého vysielania s možnosťou interakcie účastníkov s lektorom.
Životné prostredie:
- Firemný špecialista na odpadové hospodárstvo (firemný odpadár)
- Tréning nácviku nakladanie s odpadmi na prevádzke
- Tréning nácviku na predchádzanie havarijným situáciám
- Školenie k vodohospodárskej dokumentácii, prevádzkovým denníkom, havarijným plánom
- Školenie k povinnostiam a zmenám v odpadovom hospodárstve
Pracovné prostredie:
- Školenie pre prácu s expozíciou chemickým, karcinogénnym a mutagénnym faktorom
- Školenie pre prácu s expozíciou biologickým faktorom
- Školenie pre prácu s expozíciou hlukom
- Školenie o manipulácii s bremenami
- Školenie o vibráciách pri práci
- Školenie pre prácu so zobrazovacími jednotkami
Prevádzkové poriadky:
- Školenie zamestnancov – oboznámenie s prevádzkovým poriadkom
Potravinárstvo, hygiena a HACCP a hygienické minimum:
- Školenie hygienické minimum – Príprava na skúšky z epidemiologicky závažných činností v potravinárstve
- Školenie na tému „Praktické uplatňovanie legislatívnych požiadaviek v sektore mäsa jatočných zvierat a mäsových výrobkov“
- Školenie na tému „Praktické uplatňovanie legislatívnych pravidiel SR a EÚ, sektor – čerstvé ovocie, zelenina a spracovaného ovocia, zeleniny v oblasti skladovania a umiestňovania na trh.“
- Školenie na tému „Nové technológie v príprave pokrmov a výživa stravníkov v zariadeniach spoločného stravovania“
- Seminár k HACCP a zásadám správnej výrobnej, skladovacej a hygienickej praxe
- Seminár pre zariadenia so špecializovaným stravovacím zameraním
- Seminár zameraný na prax v potravinárskej prevádzke (tréning on the job)
- Seminár pre správnu výrobnú prax v zariadeniach spoločného stravovania
- Seminár pre správnu výrobnú prax v cateringových spoločnostiach
- Seminár „Začínam podnikať v potravinárskej prevádzke I“
- Seminár „Efektívne podnikanie v potravinárskej prevádzke II“
- Seminár „Výživa seniorov v zariadeniach spoločného stravovania uzavretého a zmiešaného typu“
- Seminár „Nové technológie prípravy pokrmov v zariadeniach spoločného stravovania“
- Tréningový seminár k poskytovaniu hotelových a reštauračných služieb
odborné semináre
V prípade záujmu o ktorékoľvek školenie nás neváhajte kontaktovať. Konkrétny obsah, termín a miesto konania dolaďujeme na základe individuálnych potrieb.