V rámci problematiky životného prostredia poskytujeme obhliadky a audity vodohospodárstva, odpadového hospodárstva, zabezpečujeme akreditovaný odber vzoriek vôd, vypracovávame havarijné plány, prevádzkové poriadky, prevádzkovú dokumentáciu, evidencie a hlásenia, zastupujeme pred úradmi a odborne vzdelávame.
Vzdelávanie v epidemiologicky závažnom prostredí potravinárstva je alfou a omegou na ceste k zdravým a bezpečným potravinám, správnym výrobným postupom a spokojným zákazníkom. Vyberte si z našej ponuky potravinárskych školení, ktoré zabezpečia, že vaše poznatky a poznatky vašich zamestnancov budú vždy aktuálne a správne.
V rámci potravinárstva vám ponúkame nasledovné školenia:
- školenie pre prípravu na skúšku z epidemiologicky závažných činnosti pre prácu v potravinárstve (tzv. hygienické minimum)
- školenie k HACCP a zásadám správnej výrobnej, skladovacej a hygienickej praxe
- školenie na tému „Nové technológie v príprave pokrmov a výživa stravníkov v zariadeniach spoločného stravovania“
- školenie na tému „Praktické uplatňovanie legislatívnych pravidiel SR a EÚ, sektor – čerstvé ovocie, zelenina a spracovaného ovocia, zeleniny v oblasti skladovania a umiestňovania na trh.“
- školenie pre zariadenia so špecializovaným stravovacím zameraním
- školenie zamerané na prax v potravinárskej prevádzke (tréning on the job)
- školenie „Výživa seniorov v zariadeniach spoločného stravovania uzavretého a zmiešaného typu“
- školenie „Nové technológie prípravy pokrmov v zariadeniach spoločného stravovania“
Máte záujem o vzdelávanie v oblasti potravinárstva? Neváhajte a kontaktujte nás.